Menu

HopJob

Hallo!

Ben je op zoek naar een klusser die kan werken op tijden die jou schikken, voor de prijs die jij aangeeft te willen betalen? Download dan gauw de gratis HopJob app!

HopJob is dé gratis app voor het aanbieden en uitvoeren van lokale klusjes. De prijs van een klus wordt overeengekomen tussen de aanbieder en degene die reageert op de klus. Klussen die je kunt verwachten zijn: hulp bij verhuizen, het gras maaien, assistentie bij een evenement, oppassen, een computerklus, enzovoort. Zowel de plaatser als de kandidaat kunnen na het voltooien van een klus elkaar beoordelen op verschillende aspecten, zodat er een eerlijke beoordeling ontstaat.

Voltooi een klus in 4 stappen:
1. Beschrijf de klus.
2. Plaats de klus.
3. Kies een geschikte kandidaat.
4. Klusje geklaard.

Klus waar je maar niet aan toekomt? Heb jij in of rondom je huis een klus, zoals de auto wassen, het gras maaien, de hond uitlaten, vakwerk of heb je gewoon een extra hulp nodig bij het verhuizen? Plaats je klus dan gratis op HopJob!

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Klusjes in verschillende categorieën en voor verschillende prijzen. Zoek gratis naar een klus in jouw buurt op de HopJob app!

HopJob is de? gratis app voor het aanbieden en uitvoeren van lokale klusjes. De prijs van een klus wordt overeengekomen tussen de aanbieder en degene die reageert op de klus. Klussen die je kunt verwachten zijn: hulp bij verhuizen, het gras maaien, assistentie bij een evenement, oppassen, een computerklus, enzovoort. Zowel de plaatser als de kandidaat kunnen na het voltooien van een klus elkaar beoordelen op verschillende aspecten, zodat er een eerlijke beoordeling ontstaat.

Voltooi een klus in 4 stappen:

1. Beschrijf de klus

2. Plaats de klus

3. Kies een geschikte kandidaat

4. Klusje geklaard

 

Laatste berichten