Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Onderzoek Burgerparticipatie!

Nikki van Etten, (DeBlauweWijkEconomie)
20 januari 2017 , 1587x gelezen

Hallo allemaal, 

Mijn naam is Sjoerd Wiltjer en ik ben 19 jaar oud. Momenteel studeer ik in het derde jaar aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Ik doe de opleidingTuin- en Landschapsinrichting en de afstudeerrichting ManagementBuitenruimte. 

Dit half jaar onderzoeken wij het groen in het Spijkerkwartier. Binnen de afgelopen periode hebben wij onze eigen referentiestudie, visie op onze droomwijk en groenstructuurplan gemaakt. Mijn gekozen thema voor dereferentiestudie is: burgerparticipatie! 

Het Spijkerkwartier is een buurt met vele enthousiaste bewoners die actiefbij willen dragen aan een leefbare, duurzame wijk.  Een van de initiatieven dat nu op haalbaarheid onderzocht wordt is het Buurtgroenbedrijf. Het Buurtgroenbedrijf wil oa graag het openbaar groen in de wijk gaan onderhouden. Het was interessantom uit te zoeken op welk niveau het Buurtgroenbedrijf kan participeren. Tijdenshet onderzoek is gebleken dat het Spijkerkwartier veel kan leren van anderewijken met dezelfde doelen. Wilt u weten wat precies? En bent u benieuwd naar mijn groenstructuurplan van het Spijkerkwartier met betrekking tot burgerparticipatie? 

 Lees gerust het rapport!  170119 Rapport Groenstructuurplan Sjoerd definitief.pdf

Wilt u meer weten, vragen stellen of opmerkingen maken kom dan woensdag 18 januari om 19.45 naar de Lommerd. Daar geef ik het mijn collega studenten een korte presentatie over onze onderzoeken.

Reacties

Egbert 3 januari 2017
Sjoerd de grens tussen Spoorhoek en Spijkerbuurt is niet de Van Muijlwijkstraat, maar de Steenstraat. Kun je dat nog aanpassen?