Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Nieuws:

Computerhulp

Michael Stein, (DeBlauweWijkEconomie)
16 april 2018

Heeft uw computer geeft een rare foutmelding of ineens traag? Dat is voor mij een uitdaging. Ik help uw graag dit probleem op te lossen. Ook kunt u bij mij terecht voor vragen over het gebruik van de wijkwebsite www.mijnspijkerkwartier.nl.

Mijn naam is Michael en ik ben sinds een tijdje actief bij DeBlauweWijkEconomie. Omdat ik een beperking heb, kan ik (momenteel) geen betaalde baan aan. Alleen thuis zitten is niet leuk. Graag zet ik mijn kennis van computers in om u te helpen en zo kom ik in contact met leuke mensen. Ik heb alle kennis die ik heb over Windows PC’s en overige gangbare software mijzelf geleerd. Al vaker heb ik kennissen, vrienden en familie geholpen met hun computerproblemen.

 Heeft u een probleem met uw Windows-pc of laptop (geen Apple) maak dan een afspraak en ik kijk wat ik voor u kan betekenen. Soms kan uw computerprobleem niet worden opgelost. In dat geval verwijs ik u graag door naar een andere vorm van hulp of ondersteuning.

Op maandagochtend ben ik over het algemeen aanwezig bij Dazo 125 aan de Spijkerstraat 125. Om u de juiste hulp te kunnen bieden werk ik alleen op afspraak. Om een afspraak te maken stuurt u een mail sturen naar debroedplaats@gmail.com. Neem in deze mail op een beschrijving van het probleem en welke versie Windows u gebruikt. Ik zal dan contact met u op nemen om een afspraak te plannen.

Met vriendelijke groet,

Michael Stein

Reacties