Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

BuurtGroenBedrijf

Karolien, (DeBlauweWijkEconomie)
10 juni 2016 , 1558x gelezen

Naar aanleiding van een bijeenkomst op 2 juni jl. "Arnhem Klimaatbestendig" in Showroom Arnhem, hebben we diverse burgers en partijen ontmoet die ook initiatieven hebben rond, tuinen, stadslandbouw, en duurzame groenprojecten in de Stad Arnhem. Dit was bij een mooie inspirerende bijeenkomst, georganiseerd door Daphne en Anne Martien ( www.lefarwest.com)

Wat mij nu fijn, goed en nuttig leek/lijkt is om in Arnhem een rondleiding te krijgen en geven bij elkaar. Ik kom erachter dat er zoveel initiatieven zijn op gebied van Groen in brede zin. Sanne is bezig dat in www.GroenArnhem.nl te bundelen, dat is al mooi. Maar nu echt elkaar ontmoeten, spreken en kijken in de tuinen, parken en elkaars 'keuken' dat lijkt mij geweldig. Ook om elkaar te steunen, en van elkaar te leren en ook niet het wiel opnieuw uit te hoeven vinden, kunnen we eerst elkaar leren kennen, en samen doen. Dit ben ik voor DBWE en Buurtgroenbedrijf nu aan het organiseren. Ik hou jullie op de hoogte.

Groet, Karolien

Reacties

Karolien 26 juni 2016
Willen jullie weten hoe het verder gaat? Volg de berichten & agenda hier voortaan onder de naam:'Lunch in Groen'.
Karolien 25 juni 2016
Hallo Maggie, dank voor je reactie, het zegt mij, dat er dus interesse is voor ons idee. Dat is leuk te merken. Ik had deze proef in de agenda van Mjnspijkerkwartier geplaatst. Ik moet ook nog beetje mijn weg vinden hier. Ik zal je persoonlijk benaderen voor nader afstemming en overleg. Hartelijke Groet, Karolien mede namens BLauwe wijkeconomie en BuurtGroenBedrijf
Maggie 25 juni 2016
Ik zie net dat er gisteren een bezoek is geweest aan een andere tuin? Jammer dat we niets gehoord hebben hierover. We waren graag mee gegaan.
Karolien 12 juni 2016
Dank voor je reactie Maggie, uiteraard zullen we graag jullie Vlindertuin toevoegen.
Maggie 11 juni 2016
Als we met de Vlindertuin nog niet op je lijstje met initiatieven staan dan ons graag toevoegen als geïnteresseerd om hierbij betrokken te worden.
Karolien 11 juni 2016
Dank je Rudolf!
Rudolf 11 juni 2016
Leuk en enthousiast bericht, Karolien! Succes met het bij elkaar brengen van deze betrokken "groen-geïnteresseerden"