Menu

Aquarian Yoga bij de Yoga Campus

Kundalini Yoga is een dynamische, afwisselende en krachtige vorm van yoga die je helpt omgaan met de uitdagingen van deze tijd. Door de combinatie van fysieke oefeningen, meditaties, ademhalingsoefeningen, ontspanning en mantra vergroot je al snel je vitaliteit, bewustzijn en intuïtie.

De lessen zijn voor iedereen geschikt; van beginners tot (zeer) ervaren yogi’s. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen en probeert je eigen grenzen te verkennen. Yoga geeft inspanning voor je lichaam en ontspanning voor je geest, het kan daarom ondersteunend werken bij o.a. de volgende uitdagingen:

- Omgaan met hoog sensitiviteit
- Stress en burn-out klachten
- Faalangst en perfectionisme
- Gebrek aan discipline en doorzettingsvermogen
- Neiging tot over-analyseren
- Neerslachtigheid
- Fysieke ongemakken

De lessen zijn iedere donderdagavond van 20:30 tot 21:45 uur bij de Yoga Campus op de Statenlaan 8 in Arnhem. Draag gemakkelijk zittende kleding. Er zijn matjes, dekentjes en meditatiekussens aanwezig. Het is fijn om een flesje water bij de hand te hebben tijdens de les. Na de les is er voor wie zin heeft Yogi Tea en tijd om wat na te praten of vragen te stellen.

Investering:
- Bij een abonnement 10 euro per les
- Bij een strippenkaart 11 euro per les
- Proefles gratis
- Korting mogelijk voor studenten, gepensioneerden en minima

Voor vragen of inschrijvingen kun je via https://yogacampusarnhem.nl/contact/ een berichtje achterlaten of mij mailen op mirtevos@gmail.com

 

Laatste berichten

Er zijn nog geen nieuwsberichten toegevoegd door deze groep.