Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

vrijwilligers gevraagd voor het bereiden van een lunch samen met een vluchtling in Boost Arnhem

15 april 2019


Boost is een ontwikkeling/ontmoetingscentrum op de Driekoningendwarsstraat 30 in Arnhem. Het is een “veilige plek” voor integratie. Vanuit de kracht en de motivatie van vluchtelingen zelf is deze plek gerealiseerd waar de vluchtelingen in een veilige, informele omgeving zelf de verantwoordelijkheid kunnen en willen nemen voor integratie. Dit wordt gedaan in koppels, Nederlander-vluchteling. Er is taalles, taal in de praktijk bijeenkomsten, computerles en begeleiding bij problematiek ook worden er gezamenlijk workshops georganiseerd. 
Voor de dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag zoeken wij vrijwilligers die samen met een vluchteling een eenvoudige lunch willen koken. Deze lunch wordt tijdens de "Taal in de praktijk" genuttigd waarbij er informeel geoefend wordt in het spreken van de Nederlandse taal en bestaat uit een eenvoudige warme hap.
Voor deze taak ben je van ongeveer 10.30 tot 13.30 aanwezig bij Boost. 
Heb jij interesse, bel dan gerust of kom langs of reageer via de mail:

Marianne de Bruin namens Boost Arnhem

tel 0624336832

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.