Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (2): 1 2 Volgende
Titel Omschrijving
https://www.youtube.com/watch?v=iAp8pEaWB1Y&index=2&list=FL7s5xpMXWPBwVdu23hjkNaA
Deel uit RTVArnhem nieuws van Vrijdag 30-10-2015. Astrid Stokman voorzitster van het Bewoners overleg geeft toelichting over het uit blijven van noodzakelijk maatregelen door de Gemeente Arnhem.
3 juli: Bodyattack release bij Sportschool Indoor Action
23 juni 2015 werd het zonnedak bestaande uit 209 zonnepanelen op het appartementen complex Het Nieuwe Land opgeleverd. In opdracht van de VVE Het Nieuwe Land heeft Spijkerenergie in samenwerking met Volkshuisvesting Arnhem, LENS, Greencrowd, de Provincie Gelderland en de Gemeente Arnhem dit project mogelijk gemaakt. Spijkerenergie is een buurtinitiatief dat gerichte acties wil ondernemen om gezamenlijk een beweging op gang brengen om het Spijkerkwartier te verduurzamen. Het verbindt lokale kennis, bewoners, bedrijven en organisaties rond het thema energie. Het doel is buurtbewoners te enthousiasmeren en hen te helpen actie te nemen door kennis te delen.
slenteren door de buurt
VIDEO BERICHT door Sacha Barraud-Circa 70.000 vinyl jazz en blues platen uit de hele wereld werden van ochtend vroeg uitgeladen op de binnenplaats van de TRANSFORMATIE in Arnhem. juni 2015. Up to 70.000 original vinyl Jazz and Blues records from all over the world have at last found this morning a safe haven in Arnhem were they were purchased and unloaded by Kees van Meurs.
SPIJKER -eten -drinken -slapen Driekoningenstraat 39A Hertogstraat 40 half mei open!
Een leuke impressie van onze PlusBus.
17-02-2015 Eten in de Lommerd, met operamuziek door Artez-studenten. Hoog niveau muziek en heerlijk eten. Meer filmpjes: Youtube tag Etenindelommerd.
Vrijdag 13 februari 2015. Van acht tot middernacht Het wijkfeest Spijkerkwartier nieuwe stijl. Wat was het leuk en wat hebben we lekker gedanst!! De eerste editie van het Spijker(f)vest was een topper..Hulde aan de organisatoren.
Pagina's (2): 1 2 Volgende