Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Buurtfilmpjes

Hieronder zie je alle filmpjes die je buurtgenoten op deze buurtsite plaatsten.

Pagina's (1): 1
Titel Omschrijving
Rudolf Beijerman met de vertolking "Laat me" van Ramses Shaffy en Rieuwert Catz achter de vleugel tijdens de SpijkerQuiz 17 mei 2014
TV Arnhem met Dit is Arnhem - Aflvering De Lommerd
Ster van Kooten van TV Arnhem sprak met buurtbewoner Kassiël Gerrits over de Stadstuinen in de Spijkerkwartier. Voor veel buurbewoners en andere Arnhemmers een nog onbekend fenomeen. Bezoekers van Spijkerkwarts konden de afgelopen jaren van wijktheater in de watertuin in de Parkstraat genieten. Gerrits heeft zijn eigen verhaal over de rol van de mens in de natuur en de natuur voor de mens.
10 augustus 2014 Velperbuitensingel bij een hevige regenbui na die van 28 juli 2014
Spijkerenergie heeft een interview gegeven voor "Buurten over energie". Patrick licht toe welke acties Spijkerenergie genomen heeft om meer buurtbewoners te informeren over energiebesparing. 'We hebben nog te weinig doe-kracht om de buurt in beweging te krijgen.' Ondersteuning door twee aanjaagbureaus gaat hier verandering in brengen. Hoe zorg je dat de vlam over slaat en meer mensen betrokken worden? Kom meer te weten over appeltaartsessies, energiecoaches en het zoeken naar doe-kracht. Wil jij een appeltaart sessie bij jouw thuis houden, neem dan contact met ons op via de pagina van Spijkerenergie.
Pagina's (1): 1