MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Wijkprijs 2015HEB JIJ EEN IDEE VOOR DE WIJK?

In 2014 heeft de gemeente Arnhem de Wijkprijs geïntroduceerd. De Wijkprijs is een geldprijs die is bedoeld om vrijwillige burgeractiviteiten in de wijk te ondersteunen en te belonen. Want kleinschalige (wijk-)activiteiten dragen veel bij aan prettig wonen en leven in de wijk.

Doe mee en win de wijkprijs!
Heb jij een leuk idee voor je wijk? Ga je aan de slag met een groep jongeren of onderneem je een leuke activiteit met ouderen of alleenstaanden? Zorg je samen met je buren voor een fikse opknapbeurt? Of maak je een kunstwerk waar iedereen in je wijk van kan genieten?

Laat ons weten wat jouw idee is en wie weet win jij de Wijkprijs!

Ideeën insturen
De vijf beste ideeën worden beloond met een Wijkprijs, die kan oplopen tot wel € 3.000,-. De uitreiking is op donderdag 11 juni 2015 in het stadhuis. Inschrijven kan tot 13 april. Een jury bepaalt welk initiatief zich op 11 juni mag presenteren. Alle initiatieven die zich mogen presenteren dingen ook daadwerkelijk mee naar de prijzen.

http://www.arnhem.nl/Wonen_en…/Wijken%3A64065/Wijkprijs_2015

Deel dit bericht!

Reacties

Marian Reimert
17 april 2015

Inschrijving Wijkprijs Arnhem is verlengd tot en met vrijdag 17 april omdat er veel aanmeldingen op het laatste moment binnenstromen. Zie arnhem.nl/Wonen_en_leven/Wijken%3A64065/...

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.