Ieder seizoen organiseren de Roaming Chefs in samenwerking met de Lommerd in Arnhem een thema food avond, de eerst volgende avond vindt plaats op 8 maart 2015. Het diner heeft dit maal het thema spring is in the air.
Deze avonden worden georganiseerd om u voor een betaalbare prijs kennis te laten maken met de kookkunsten, foodlove en passion van de chefs! Op 8 maart zal er een menu worden gekookt met een overloop van winter naar lente.
Het menu:
Ree paté(old time favorite), knolselderijsalade, mayonaise van donkerbier, gemarineerde beukenzwam, gerookte amandel.
******************************
Visje a la nage met saffraan en groentjes.
******************************
Roulleau van poulet noir, paddenstoelenschuim, aardappelfoam, postelein en ui schelpjes.
******************************
Douglas-spar, Granny Smith, zuring en witte chocolade.
Iedereen is welkom! Er zijn een aantal praktische weetjes; er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar.
Reserveren kan tot 4 maart via http://www.roamingchefs.nl/contact/
De prijs voor het diner is €25,- per persoon exclusief dranken. Ontvangst vanaf 18:30 uur aanvang diner 19:00. In de Lommerd is helaas geen gelegenheid op met pin te betalen. De kosten voor het diner graag bij aanvang contant betalen aan Willem van Gent, Willem zal u ontvangen bij de entree. Dranken kunnen achteraf betaald worden aan de bar.
Wij zien u graag op 8 maart 2015!