Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Amarava speelt Jorinde en JoringelIn de herfstvakantie viert Arnhem weer het Sprookjesfestival. Er zijn dan overal in de stad sprookjesvoorstellingen en activiteiten voor jong en oud. In dit kader speelt Theater Amarava in de Parkstraatkerk het muzikale sprookje van Grimm: Jorinde en Joringel.

Theater Amarava is een groep gedreven amateurs en professionals van vijf verschillende nationaliteiten.  Amarava is ontstaan in 2017, toen de groep voor het eerst een voorstelling voor het Sprookjesfestival maakte. Amarava wil de eeuwenoude wijsheid uit sprookjes levend houden en opnieuw voor het voetlicht brengen.

Dit doet de theatergroep op een levendige en laagdrempelige manier, door te werken met een verteller, liedjes, dans, prachtige kostuums en gevarieerde muziek. Van jazz naar barok, tot en met rap, Arabisch en alles daar tussenin. Ze brengt de voorstelling dicht bij het publiek in een intieme sfeer, met ruimte voor de fantasie van de toeschouwers.

De voorstelling is gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar niet alleen voor hen. Het is beslist ook een verhaal voor volwassenen, want Jorinde en Joringel is een universeel verhaal over de liefde en de pijn van het verlies daarvan.


De voorstellingen worden gehouden op:


Zondag 13 oktober 13.30

Woensdag 16 oktober 13.30 en 15.00

Vrijdag 18 oktober 13.30 en 15.00

Zaterdag 19 oktober 13.30 en 15.00


Parkstraatkerk

Parkstraat 31A

Arnhem


Entree: 5 euro


Website: https://theatergroepamarava.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/theateramarava


Reserveren:

Deel dit bericht!

Reacties

Manon Roozen
19 oktober 2019

Komt dat zien, het is echt leuk!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.