Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Verwijderde gebruiker
2 maart 2015

Storing Werkgroep Communicatie?
De "werkgroep verkeer spijkerkwartier" zocht ik met Google i.v.m. ophef in de Gelderlander over het parkeren in onze wijk, (waarover niks te vinden op deze site, hoe kan dat?), dan tuur je even, even ... maar, In de zoek-resultaten staat die zelfde werkgroep ook - hoe gek wil je het hebben - op de website van Nijmegen Oost!
Kijk zelf maar: https://www.nijmegen-oost.nl/groep/werkgroep-verkeer-spijkerkwartier
Er zit nog meer mis, bijvoorbeeld, een lid van de werkgroep verkeer staat ook op Nijmegen Oost, hier zijn dus zelfs op persoonlijk niveau dingen door elkaar gelopen: https://www.nijmegen-oost.nl/profielpagina/ton-verbaal
Misschien is het voor de lol gedaan, of als oefening, maar ...Wie maakt die pagina's?

Deel dit bericht!

Reacties

Buurtverbinders
2 maart 2015

Beste Egbert, Dat is inderdaad vreemd. We gaan dit navragen, want dit lijkt me niet de bedoeling. Nieuws op onze site wordt grotendeels geschreven door de deelnemers aan de website, dus kom je iets tegen wat interessant is voor op de site, zoals ophef over parkeren in de wijk, voel je vooral vrij om het dan als nieuwsbericht te plaatsen!
Hartelijke groet,
Maggie

Menno Ketel
7 maart 2015

Hi Egbert,
Is dit écht wat jij onder Nieuws verstaat of heb je een slechts een vraag waarvan je niet weet waar je hem zou kunnen stellen. Mijn advies: Met een dergelijke vraag over het functioneren van deze website zou je zomaar eens terecht kunnen bij de redactie ervan......via info@mijnspijkerkwartier krijg je vast en zeker wel antwoord!
Groeten, Menno Ketel

Buurtverbinders
11 maart 2015

Reactie van de Helpdeks:
Door de URL lijkt het inderdaad zo dat inhoud van mijnspijkerkwartier op een andere buurtsite terecht is gekomen. Dat is vervelend en niet correct. Maar in werkelijkheid staat dit openbare bericht, de groep en het gebruikersprofielen op mijnspijkerkwarteir.nl en kunnen daar óók gevonden worden.
Via Google wordt in het zoekresultaat de URL getoond die het best geïndexeerd is binnen het mijnbuurtje platform. Dat is vaak nijmegen-oost.nl (meest actief) maar kan ook een andere buurtsite zijn, afhankelijk van de inhoud. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en geeft een verkeert beeld en gevoel. We zullen deze fout gaan herstellen. Maar nogmaals het is dus niet zo dat inhoud van mijnspijkerkwartier.nl op een andere willekeurige buurtsite terecht is gekomen.

Maggie Ruitenberg
16 april 2015

Fijn te horen dat het opgelost is Egbert.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.