Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

SpijkerQuiz (2015)OOK IN 2015 SPIJKERQUIZ!

Natuurlijk worden er in 2015 weer Spijker quizzen georganiseerd.

De gezellige avonden waar straatteams het tegen elkaar opnemen met kennis van de actualiteit, sport, kunst, cultuur, Nederlandse taal, aardrijkskunde en geschiedenis willen we in 2015 niet missen. Ook de kennis over Arnhem en het Spijkerkwartier wordt getest.

Met de bekende café quizzen als inspiratie is er in 2012 begonnen met de Spijkerquiz in de Lommerd. De avonden worden afwisselend geleid door verschillende presentatoren. De vragen worden door Han Doornebosch, Hans Marcelis en Loek Laarman gemaakt en die vormen ook de jury. Sjaak van 't Hof bedient de techniek. De vrijwilligers van De Lommerd verzorgen de ontvangst en de bar.

De prijs is een prachtige bokaal die tot de volgende quiz avond in het venster staat van de captain van het winnende team en reken maar dat ze trots zijn daarop. De winnaars van de speciale SQ vragen (vragen over het Spijkerkwartier) mogen de mooie spijker sjerp om die gemaakt zijn door Yvonne de Ridder en verfraaien de speciale SQ bokaal!.

Via kunnen er straatteams opgegeven worden. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal uit 6 personen. De teamleider geeft zijn telefoonnummer en e-mail adres, zodat er goed gecommuniceerd kan worden.

Met name uit de Parkstraat, Dullertstraat, Schoolstraat en de CA. Thiemestraat zijn nog teams welkom.

De aanvang is 19.30 uur en de zaal gaat 20.00 uur open. Digitale- en andere informatiemiddelen zijn verboden.

Natuurlijk zijn ook fans van de teams en neutrale toeschouwers welkom.

Dit jaar zijn de quiz avonden op 7 februari, 6 juni en 10 oktober.

Dus, tot ziens in eerste instantie op 7 februari!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.