Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Samen maken we het Spijkerkwartier klimaatbestendig!Samen maken we het Spijkerkwartier klimaatbestendig! 

Wil je graag dat kinderen fijn buiten kunnen spelen? Of wil je juist meer vogels en bijen in je tuin, of misschien juist minder onderhoud aan je tuin? Willen jij en je buren minder wateroverlast in het Spijkerkwartier? Arnhem Klimaatbestendig helpt je hierbij!

Klimaatsverandering zorgt voor drogere en warmere zomers en hevige piekbuien. Piekbuien kunnen leiden tot schade en extreme warmte leidt tot fysiek ongemak en zelfs risico’s voor de gezondheid. Arnhem is extra gevoelig voor klimaatverandering vanwege de heuvelachtige omgeving. De grote oppervlaktes verharding maken het in stad extra warm en water loopt over de straten de heuvel af; niet zo fijn voor Arnhemmers die onderaan de heuvel wonen!

Daarom is het tijd om in actie te komen en de stad weerbaar te maken, oftewel: klimaatbestendig!

Wij van Platform Arnhem Klimaatbestendig staan klaar om je te helpen bij aanpassingen in je het Spijkerkwartier en zoeken hierbij de juiste partijen en subsidies. Er is meer mogelijk dan je denkt!
 Bekijk voor inspiratie en goede tips op www.arnhemklimaatbestendig.nl of onze Facebooksite.

Samen maken wij het Spijkerkwartier Klimaatbestendig!Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.