Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Rioolinspectie Emmastraat en SchoolstraatAan het riool tussen Emmastraat en Schoolstraat voert de gemeente van maandag 2 t/m woensdag 4 februari een inspectie uit. De uitvoering levert enige verkeershinder op. Tot aan het werkvak blijven woningen bereikbaar.

Het oude riool dat hier ligt, diende vroeger voor de afvoer van beekwater. Maandag 2 februari wordt de kop van de rioolput in het trottoir ter hoogte van Emmastraat 54/56 opengemaakt. Daaronder bevindt zich een muur waarmee dit deel van het riool in het verleden is dichtgemetseld. De muur wordt afgebroken voor het uitvoeren van de rioolinspectie. Ter plekke wordt de weg tot en met 4 of 5 februari voor de helft afgesloten.

Inspectie Schoolstraat en Emmastraat

Woensdag 4 februari vindt eerst een inspectie plaats vanuit de rioolput onder de Schoolstraat ter hoogte van huisnummer 14. Deze put ligt onder de weg. De Schoolstraat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer, bewoners kunnen tot aan het werkvak hun huis bereiken. Daarna gaat de inspectie verder vanuit de opengelegde rioolput in de Emmastraat. Na afloop wordt de put met het trottoir ter plekke hersteld. Afhankelijk van de voortgang vindt eventueel een uitloop plaats op donderdag 5 februari. De bewoners ontvangen een informatiebrief.

ALDUS ARNHEM MAIL D.D. 27-01-2015

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.