Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Restaurant ThialfBeste buurtbewoners,

Misschien al gehoord in de buurt? Eindelijk wordt er aan Thialf gewerkt, en ja het gaat echt door allemaal, Ik (Erik Jan Bruggink) en mijn compagnon Folkert Folkerts (ja zo heet ie echt) zullen het nieuwe café restaurant gaan uitbaten. De verbouwing is begonnen en de planning is om in mei open te gaan. Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van cafe restaurant Thialf? Kijk dan ook op onze facebook pagina, https://facebook.com/thialf.nu

met vriendelijke groet, en tot gauw,

Erik Jan en Folkert, Thialf

Deel dit bericht!

Reacties

Maggie Ruitenberg
20 februari 2015

Wat ontzettend leuk om jou en Folkert na al die jaren in mijn eigen wijk weer tegen te komen. Heel veel succes gewenst met de verbouwing en tot ziens!

Patrick Hoogenbosch
21 februari 2015

Ik kijk er nu al naar uit om een heerlijk koud biertje bij jullie heerlijk in de zon met uitkijk over thialf te drinken. Wat ga je op de kaart zetten? Zijn daar al ideeën over.

Brasserie Thialf
23 februari 2015

Hoi maggie, ja dat is lang geleden zeg. Leuk om je weer eens te spreken straks. Tot Thialf

Brasserie Thialf
23 februari 2015

Hey Patrick, de kaart is nog niet concreet maar denk overdag aan kleinere gerechten uit alle windstreken (Brood, Salades, Warme gerechten, zuivel, smoothies, groente-sapjes, lekkers voor de kinderen. De avond gaan we meer italiaans, spaans, mediterraans invullen. En niet te vergeten de High Thialf natuurlijk, anders dan anders, en wat dacht je van mooie ochtend in de zomer met een grote groep op het sportterrein Thai Chi beoefenen en daarna een super power ontbijt...

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.