Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Premiére in en van Theater Het HofZeven rollen voor Brit en Joop

in twee hilarische komedies op één avond


Het diner

Vanavond, zaterdag 22 november, brengt Theater Het Hof twee hilarische komedies onder één titel in première. De voorstelling begint om 20.30 uur in Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58 en wordt gespeeld tot en met 30 december, elke woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond, telkens om 20.30 uur.

Reserveren: 026 351 4436

Voor de pauze spelen Brit Vreenegoor en Joop van der Linden Het diner, na de pauze gevolgd door Ik ben Herman.

Ach, wie het genoegen heeft gehad een blik op het toneel van Theater Het Hof te hebben mogen werpen, begint vanzelf te grijnzen. Drie fraaie deuren en een venster, waar beide spelers – Brit Vreenegoor en Joop van der Linden – doorheen kunnen, sieren het decor.

Je moet dan wel denken aan Johan Kaart en die heeft weer een prijs gegeven aan John Lanting. Ja, er zullen heel wat lachsalvo's te horen zijn tijdens de voorstelling , die zaterdagavond 22 november in Theater Het Hof in première gaat.

Voor de pauze speelt het gouden acteursduo Het diner. Een gezellig etentje van vrienden dat gigantisch uit de hand loopt. Dat levert hilarische scènes op, vol verwarring en verrassing.

Na de pauze spelen Joop en Brit een wat ouder echtpaar in Ik ben Herman. Het stel heeft een behoorlijk bewogen leven achter de rug, waarin verhoudingen links en rechts mogelijk hoogtepunten waren. Maar, in het heden spelen hun herinneringen de echtelieden parten. Ze lopen door elkaar, namen worden op de verkeerde personen geplakt. Zeker, een dolkomisch spel der vergissingen, maar ook een spel met een scherp randje.

Als altijd biedt Theater Het Hof zijn publiek een even vrolijk makende als theatraal hoogstaande avond. Dat mag u niet missen.

Joop van der Linden, die behalve acteur in deze twee komedies, die onder de gezamenlijke titel Een pot nat worden gebracht, ook de regisseur is en de decorbouwer, liet zich tijdens zijn werkzaamheden aan het decor ontvallen, dat er mogelijkerwijze tijdens de voorstelling ook nog iets mysterieus zou kunnen gebeuren. Hij zei iets in de trant van Deus ex machina…

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.