Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Peuter en kleuterdansen bij Indoor ActionVanaf Februari 2015 start Dansmetmij naast peuterdansen ook met kleuterdanscursussen op woensdagmiddag bij sportcentrum Indoor Action (Boekhorstenstraat 75).

Dansmetmij is een dansschool die danslessen aanbiedt voor de allerkleinsten. Kinderen zijn vanaf 1,5 jaar al welkom om te komen dreumesdansen samen met een ouder.

Tijdens de danslessen wordt uitgegaan van de beleving van de kinderen. Dreumesen dansen op liedjes als Nijntje en Bobo, maar ook op instrumentale muziek kunnen zij heerlijk bewegen. Bij de dreumesdanslessen wordt de motoriek gestimuleerd met behulp van materialen zoals ballen, pittenzakken, hoepels etc. De kinderen krijgen een CD mee naar huis zodat ze alle liedjes thuis ook nog kunnen luisteren. Herhaling is de sleutel tot het succes bij deze doelgroep.

Ook bij de peuters en kleuters wordt gewerkt met materialen zoals danslinten, toverdoekjes of andere materialen die bij het thema van dat moment passen. Iedere week staat er een thema centraal waarbij de kinderen worden meegenomen in een verhaal. Voor de kerstvakantie werd het thema Frozen gedanst.Na een aantal weken oefenen mochten de kinderen een voorstelling geven. Ze droegen allemaal een prachtige Elsa of Anna jurk en de zaal werd omgetoverd tot een winters landschap.

Tijdens een les is er veel ruimte voor inbreng van de kinderen. Door goed naar de kinderen te kijken en te luisteren weet ik wat hen bezighoudt en daar ga ik mee aan de slag voor volgende lessen.

Het is altijd mogelijk om een gratis proefles te komen volgen. Opgeven daarvoor kan door een mail te sturen naar

Meer informatie is te vinden op www.dansmetmij.nl

Dansmetmij geeft ook lessen in de Schuytgraaf, Plattenburg, Huissen en Oosterbeek

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.