Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Parkstraat Classiquezondag 01.02 is er opnieuw een concert in het kader van Parkstraat Classique. Dit maal treedt op het duo Concerto Alankara, bestaande uit Michaela Hollmannová (viool) en Diana de Vries (harp). Zij spelen een programma met werken van Hidayat Inayay Khan, Bernard Andres, Luigi Maurizio Tedeschi, Manuel de Falla, Asori Piazolla, Ernest Bloch, Jules Massenet en Charles Gounod.

Het concert begint om 15.30 uur en de entree bedraagt 8,- ( met 2,- korting voor houders Arnhem Pas en Gelre Pas). Het adres is Kastanjelaan 22 E , het pand van de Parkstraatgemeente. Wegens een verbouwing van de voorhof is de entree tijdelijk om de hoek aan de Parkstraat.

noteer ook alvast volgende data: zondag 08.03 Gizmo Duo (fluit&harp), zondag 14.04 Muzenkwartet (viool, altviool & cello), maandag 27.04 Koningsdagconcert door Nijmeegs Koper Konsort olv Dick Bolt en zo. 10.05 70 jaar bevrijding met Wim Roelfsema (parkstraatorgel) & Dick Bolt (trombone).

voor meer informatie zie: www.parkstraatgemeente.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.