MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Parkstraat Classique

  • 471 weergaven

  • Rubriek: Nieuws

zondag 12.04 is er opnieuw een concert in het kader van de klassieke muziekserie Parkstraat Classique. Dit keer met een optreden van het Muzen Kwartet, een strijkkwartet bestaande uit Aimée Broeders (viool), Inge Poodt (viool), Marian van den Berg (viool) en Joke den Heijer (cello). Op deze zondag spelen zij een strijkkwartet van Haydn en van Dvorak.

Het concert begint om 15.30 uur en maakt onderdeel uit van het open huis dat die zondag door de Parkstraatgemeente wordt georganiseerd ter gelegenheid van de feestelijke opening van de geheel vernieuwde Voorhof. Voor het programma van die open dag zie www.parkstraatgemeente.nl

Vanwege die feestelijke opening is het concert gratis toegankelijk. Wees er op tijd bij. Vol is vol en zo gauw het concert is begonnen sluiten de deuren.

Noteer ook alvast het bijzondere concert dat Parkstraat Classique organiseert op Koningsdag maandag 27.01. Dan treedt om 15.30 uur het Nijmeegs Koper Konsort op onder leiding van Dick Bolt.

adres: Parkstraatgemeente / Kastanjelaan 22E te Arnhem

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.