MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Oproep! Melden van gedumpt afval is zinvol!

  • 749 weergaven
  • 2 reacties

  • Verbeteringen

Met een kleine wandeling, slechts door een paar straten, is dit het beeld wat je tegenkomt in het Spijkerkwartier. Een actueel probleem in de wijk, wordt versterkt door het nieuw afvalbeleid. Het is erg goed dat iedereen (studenten) een gratis pasje kan aanvragen. Per 1 juli 2020 wordt er 80 cent per keer/zak in rekening gebracht. 

Citaat uit de Gelderlander van 31 oktober 2019:

,,In april toen de containers nog open waren, kregen we 1609 meldingen van afvaldumpingen. In augustus kregen we er 1569, met inmiddels 340 ondergrondse containers dicht.”

Kortom, beste wijkbewoners: Gedumpt afval graag melden via de gemeentelijke website! 

https://www.arnhem.nl/algemeen/Klacht_bezwaar_of_melding/melding_of_klacht_openbare_ruimte

Ik weet het, helaas, het kost even tijd, de website is erg gebruiksonvriendelijk, je kunt niet anoniem melden, maar toch is het zinvol om te doen. Dank je wel!


Deel dit bericht!

Reacties

Grieta Spannenburg
3 november 2019

Goed idee Jolanda, het probleem moet iig goed in beeld zijn/komen.

Marc Klaassen
4 november 2019

Ik hoorde van adviseur grondstoffen en afval gemeente dat er een app komt om dit soort meldingen te doen, testen lopen vanaf dec. 2019. Hopelijk gaat het melden dan sneller en gemakkelijker!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.