MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Open huis bij De kleine Campus

  • 1992 weergaven

  • Nieuws

De tocht al glijdend en glibberend naar De Kleine Campus bleek al snel de moeite waard. Ontvangst met een haardvuur voor de deur en een verzameling creatieve bedrijven en zzp'ers binnen deden de kou buiten snel vergeten. Het is mooi om te zien hoe het pand, met eerbied voor wat het ooit was, opgeknapt en in gebruik genomen is. De koffie en heerlijke taart maakten het compleet (Michiel bedankt).

Wist je dat Nexit architecten, die voorheen in de Spoorhoek zaten, nu in De Kleine Campus gehuisvest zijn. Ook internationale artiesten als Madonna weten de bewoners van De Kleine Campus te vinden. Madonna deelde het artwork van Joey Holthaus op haar instagram. Uiteraard wilde Albert Verlinde weten hoe dat precies zit. Een paar deuren verder zit de internationaal vermaarde stemkunstenaar Jaap Blonk. Zijn bekendheid strekt ver buiten de grenzen van het Spijkerkwartier.

Een jaar na de opening zijn een groot deel van de ruimtes in De Kleine Campus in gebruik. Mocht je al eens van plan geweest te zijn om een ruimte te huren dan is het nu tijd voor actie ander ben je wellicht te laat. Onder andere bedrijven als Herman van Ommen fotografie, RSPT, Oostzee ontwerp & omgeving, Kerne Organisatieadvies, Nout van Heumen, Proxima, Ontwerpbureau studio MOM, Julius van der Vaart en FEMS therapie Arnhem gingen je voor.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.