MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Onbetaalde Liefde na 17 jaar digitaal beschikbaar!

  • 1182 weergaven

  • Nieuws

17 jaar geleden bestond de Werkgroep Spijkerkwartier 25 jaar. Aanleiding om een tentoonstelling en boekje te maken met als titel "Onbetaalde Liefde". Het boekje werd een groot succes. Er staat een schat aan informatie over het Spijkerkwartier in. Maar het was op internet nergens te vinden. Tot nu! Ik heb het boekje weer van een aantal backups getrokken, geconverteerd en voorzien van kleurenillustraties waar mogelijk (het origineel is in zwart met een steunkleur gedrukt).

Je kunt het boekje als PDF bekijken in issuu: https://issuu.com/erikvos/docs/wgsp-onbetaaldeliefde-2017

Of downloaden via WeTransfer: https://we.tl/fCqk33enX5

Veel lees- en bladerplezier! 

PS: Samenstelling was destijds in handen van: Han Doornebosch, Reinout Dubbelman,Willem Van Gent, Joep Mannaerts, Paul Timmermans. De redactionele begeleiding van Ilse Egers. Ontwerp en beeldredactie dus van mij, Erik Vos. Fotografie van Marlies Borgart, Joep Mannaerts, Ralph Schaareman, Rinus Van Schie, Gerth Van Roden, Erik Vos, Gemeente Archief Arnhem e.v.a.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.