Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Olympia en DeBlauweWijkEconomieBouw je mee aan je eigen toekomst?

Hoe ziet jouw toekomst eruit als alles mogelijk is? Wat is jouw droom? Wat zou er door samen te werken bereikt kunnen worden om die droom mogelijk te maken? Welk idee, project of bedrijf is hiervoor nodig?

De Blauwe Wijk Economie gelooft in het volgende: Door samen een idee te versterken ontstaan nieuwe innovatieve producten en kansen voor nieuwe bedrijven. Vertel aan iedereen wat jou droom is en waar jij goed in bent en ontwikkel mee. Wil je met één van de al in ontwikkeling zijnde ideeën aan de slag of breng je zelf een idee in. Alles mag en alles is goed.

Een goed idee is pas het begin. Juist de mensen die het willen uitvoeren zijn van groot belang. Wil jij mee helpen een idee te realiseren of in de markt te zetten. Ben jij thuis in bijvoorbeeld marketing & communicatie, juridische- of financiële ondersteuning, social media of andere richting? Heb jij groene vingers, ben jij die handige Doe-het-zelver of wil jij gewoon je handen uit je mouwen steken dan ben jij ook nodig om samen iets moois te bouwen.

Ga eens buiten de gebaande paden, vergroot je netwerk en doe nieuwe kennis op.  Nieuwsgierig geworden? Wil jij meer informatie over de Blauwe Wijk Economie en onderzoeken hoe jij van toegevoegde waarde kan zijn, dan nodigen we je van harte uit voor een bijeenkomst op donderdag 8 juni. 

Locatie: de Broedplaats Spijkerstraat 125.
Inloop vanaf 17.00 uur met een kleine versnapering (soep en brood). Eindtijd 20.00 uur.

Graag vernemen we of je hierbij aanwezig wilt zijn. Stuur even een mailtje naar Manou via het mail adres arnhem@olympia.nl

Met vriendelijke groet,

Team Olympia Arnhem en de Blauwe Wijk Economie