Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Verwijderde gebruiker
17 december 2014

Nivon nieuw aanbodVoorjaarsprogramma Nivon-Arnhem boordevol cursussen en evenementen

Nivon-Arnhem biedt in de eerste maanden van 2015 maar liefst 16 cursussen, zes lezingen, vier theatervoorstellingen en diverse wandelingen in en rondom Arnhem.

De activiteiten bestrijken het gebied van natuur en milieu, kunst en cultuur, talen, creativiteit, mens en maatschappij.

Dit voorjaar ligt het accent op de thema's reizen en gezondheid. Zo zijn er in februari en maart lezingen over genetische manipulatie van voedingsmiddelen en eco-toerisme, en staan er cursussen op het programma waarin je bijvoorbeeld via het Chinese gezondheidssysteem Qigong (Chi Kung) leert werken aan je eigen energiehuishouding of met een GPS systeem alle ins en outs van geo-coaching te weten komt.

Cursussen die al in de eerste week van januari starten zijn boekbinden (5 januari), tekenen en schilderen (5 januari), Qigong (Chi Kung; 6 januari), beelden maken (6 januari), schaken (6 januari), popmuziek (7 januari), yoga (7 januari), Taiji (Tai Chi Quan, Tai Chi Chuan; 8 januari) en “kunst bij de koffie” (12 januari).

Alle cursussen en evenementen zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. Plaats van handeling is vrijwel altijd De Wasserij, Molenbeekstraat 26 a in Arnhem. Op de website van Nivon-Arnhem (www.nivon-arnhem.nl) staan alle activiteiten voor de komende maanden vermeld.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.