Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Kunst op de Koffie editie 5 zoekt nieuwe Huiskamers         Voor de nieuwe editie van Kunst op de Koffie zoeken we weer nieuwe huiskamers!

We zijn  weer volop aan de gang voor de nieuwe editie van Kunst op de Koffie dat dit jaar gaat plaatsvinden in het weekend van 22, 23 en 24 november 2019. Let op, iets later dan dus wat jullie gewend zijn!

Nieuw aan deze editie is dat 2 gast curatoren, elk met een bijzondere staat van dienst, 10 kunstenaars gaan selecteren op basis van de  ‘beschikbare’  huiskamers.

Liesbeth Brandt Corstius, voormalig directeur van Museum Arnhem en Youri Appelo, curator en artistiek leider van Expoplu,  gaan op basis van deze huiskamers kunstenaars selecteren voor de huiskamertentoonstellingen.

We draaien het dus om, bij het huis wordt een kunstenaar gezocht, vandaar dat we al op korte termijn inzicht nodig hebben welke huizen beschikbaar zijn.


Daarnaast zoeken we ook 10 huizen voor nieuwe Site Specific opdrachten. 

Vandaar onze vraag:

 Doe je   weer mee met Kunst op de Koffie met jouw huiskamer?


Mocht je dit jaar niet mee kunnen doen, maar weet je wél andere wijkbewoners of vrienden in de wijk die interesse hebben, wil je dan deze mail delen en we ontvangen ook graag je tips.

We verheugen ons op een bijzonder en verbeeldingsrijk weekend en een mooie samenwerking met de wijk en kijken uit naar je reactie. 

Mailen kan naar of een appje naar 06 44700634

Namens het hele team,


Carien en Anook

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.