Eten uit het Midden-Oosten maken en proeven in de kookworkshop [Roots of Food]
Wilt u eens iets anders leren serveren? Dan nodigen wij u graag uit om op zondag 19 april, 14:00 uur in de Wasserij, een bijzondere kookworkshop te volgen.
Roots of Food is gebaseerd op traditionele verhalen over de vegetarische en duurzame keukens van het Middellandse Zeegebied, het Midden-Oosten, de Balkan en Oost- en Noord-Europa. Op 19 april is het verhaal van de workshop: 'Van Laffa tot Baba-Ganoush', over een belangrijk onderdeel van het menu in en rond het Midden-Oosten: brood en dips. Pita, laffa en heerlijke dips zoals Baba-Ganoush, Msabbaha, Tahini, en vele anderen zullen gemaakt en geproefd worden. Ook Hummus & Tahini, de Libanese 'Toum', de Turkse 'Salat-Turki' en het gebruik van beroemde kruidenmengsels zoals 'Za'atar' zullen de revue passeren. Zeker weten dat je op je volgende borrel iets bijzonders serveert!
Roots of Food is opgericht door Amit Rabin en hij houdt van eten in al zijn verscheidenheid. Hij vindt dat koken vele interessanter wordt wanneer je de herkomst van het eten weet. Verhalen die afkomstig zijn uit familietradities, verhalen van de herkomst van de kruiden en specerijen, verhalen van bijzondere recepten en nog meer.
De voertaal van deze workshop is Engels.
Datum: 19 april
Tijd: 14.00-18.00 uur
Locatie: Nivon-centrum De Wasserij, Molenbeekstraat 26A, Arnhem
Deelname: €45 p.p.
Meer informatie is te vinden op: http://nivon-arnhem.nl/kookworkshop-roots-of-food/