Kimchi is een eeuwenoud gefermenteerd gerecht dat door bijna elke Koreaan wordt gegeten. Het proces is erop gericht om melkzuurbacteriën te laten 'overwinnen'. Kimchi zorgt voor de ondersteuning van je darmflora en bevat veel probiotica.
Ook interesse in het maken van dit bijzondere gerecht? Kom dan 22 juni, woensdag a.s naar Estafette de biologische eetwinkel van Arnhem. De workshop wordt gegeven door Felix Tangelder en Sebastiaan Hetterschijt van het Arnhemse bedrijf 'Uit het Vuistje'. Zij maken Kimchi volgens Koreaans recept. Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag en maak je alle stappen in het proces mee. Ondertussen vertellen de heren van alles over hun rode goud en zorgen dat je uiteindelijk met een pot heerlijke zelfgemaakte kimchi naar huis gaat!
De workshop is op 22 juni van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30) bij Estafette Arnhem.
Inschrijven kan bij Estafette Arnhem op de Spijkerlaan 43.
De kosten zijn € 30,- per persoon, bij de inschrijving te voldoen.
Dit is inclusief ingrediënten en de pot die je mee naar huis krijgt.