MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Heb jij een warm hart voor duurzaamheid en wil je je laten inspireren door een florerende lokale gemeenschap in je eigen wijk? “The Change of tomorrow starts today!”

  • 244 weergaven
  • 3 reacties


Jij kunt het verschil maken! Deze avond helpt jou inspiratie op te doen, en een community van gelijkgezinden te creëren. Op de avond krijg je zoveel energie dat jij het verschil kan maken, nee gáát maken! Op welk gebied dan ook. Of het nu op het gebied van onderwijs, zorg, huisvesting, energie, of lokale samenwerkingsverbanden gaat.

Houwke (medeoprichter van het Arnhems Hert): “Na het zien van de film Tomorrow raakte ik geïnspireerd. Ik kan zelf het verschil maken!”

Wil jij óók geïnspireerd worden? En wellicht hét verschil gaan maken in jouw wijk? Samen met gelijkgezinden? Laat je donderdagavond 19-03-2020 (19.00) in het Spijkerkwartier inspireren: “The change of tomorrow starts today!”.
 Inschrijven en meer informatie: https://arnhemshert.nl/2020-03-19-spijkerkwartier-community-inspiratieavond.

Deel dit bericht!

Reacties

Rob Sprang van
19 februari 2020

Houwke, waar kan ik de film "Tommorow" vinden?

Houwke Ong
21 februari 2020

De trailer van de film kun je hier vinden youtube.com/watch?v=UI8Frv2XlfM .
Als je de volledige film wilt zien dan kun je die huren of kopen. Kosten tussen de 3 euro en 8 euro voor de Nederlands ondertitelde versie.

Rob Sprang van
21 februari 2020

Een briefje van 21, dank.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.