MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Doe mee met een straatteam

  • 1801 weergaven
  • 1 reactie


'Hoe hoog is jouw SQ?'

Doe mee met de SpijkerQuiz!

Weet jij hoe hoog de toren van de Eusebius is? Ben je goed thuis in sport en dan niet alleen voetbal? Houd je de actualiteit bij en weet je wat er speelt in de politiek? Dan is de SpijkerQuiz iets voor jou! Schrijf je in met een team van maximaal zes personen en doe drie keer per jaar mee met de Quiz in de buurt.

De Quiz kent een Algemeen Klassement en een speciaal SpijkerQuiz Klassement. De SpijkerQuiz is namelijk uniek met per Quiz een aantal vragen specifiek over het Spijkerkwartier.

Elke Quiz heeft vijf rondes met elk acht vragen. Ronde Een gaat over actualiteit en sport. Ronde Twee zoomt in op vragen over Arnhem. Rond Drie is de muziekronde, zo mogelijk met live muziek. Rond Vier en Vijf gaan in op verkeer, aardrijkskunde, kunst, cultuur en wetenschap en Ronde Vijf heeft vragen over dictee, spelling en sluit af met een cryptogram.

Stel een team samen met specialisten uit je straat, samen met je buurman of de gezellige overbuurvrouw of iemand een stukje verder op in de straat en schrijf je in. Het echte teamwerk in de wijk begint in je eigen straat. De een weet veel over kunst en de ander is thuis in trivia, zoals: hoe lang bestaat eetcafé Look.

Kosten: 12 euro per team. Inschrijven of info:

Kijk op de Facebookpagina SpijkerQuiz of www.spijkerquiz.nl

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes personen uit dezelfde straat en met een minimumleeftijd van 18 jaar. Ieder straatteam wordt aangevoerd door een teamcaptain. De captain kan zijn team inschrijven via .

Wat kun je winnen?

De roem in de wijk, de wisselbeker van het Algemeen Klassement en/of de sjerp van spijkerstof en de wisselbeker van het SpijkerQuiz Klassement.

De data voor 2015 zijn Zaterdag 7 februari, 6 juni en 10 oktober.

Deel dit bericht!

Reacties

Hans Marcelis
12 oktober 2016

De data voor 2016 waren 26 januari, 21 mei en 8 oktober. Voor volgend jaar hebben we nog geen data geprikt.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.