MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Circulair Spijkerkwartier is echt uit de startblokken!

  • 265 weergaven


Leuk om aan jullie te melden dat we nu echt begonnen zijn!

Sinds vorige week hebben we een mooi logo dat (denken wij) goed de verbinding weergeeft tussen circulair en het individu:  de bewoners van onze wijk. We willen het project echt vanuit de bewoners starten, een zogenaamde "bottom up aanpak".

We hadden iemand nodig die ons kon helpen met communicatie, zoals flyers ontwerpen, teksten schrijven en social media. Inmiddels hebben we Roos bereid gevonden ons te helpen. Roos woont in het Spijkerkwartier en studeert op het ROC voor Audio Visueel Specialist, maar kan naast filmen ook goed overweg met teksten en andere vormen van communicatie. 

Gisteren was onze flyer gereed voor de Ideeënsessie van 17 december. We hebben een groot aantal kleine en grote exemplaren in de wijk verspreid, je ziet ze wel hangen! Ook zijn we live op Facebook met de pagina Circulair Spijkerkwartier.

Hopelijk inspireert dit jullie ook als bewoners om deel te nemen op 17 december. Ik sprak al één bewoner die een kledingbeurs wil organiseren en iemand anders die samen spullen wil delen (spullen bibliotheek). Mooi dat het begint te leven, doe met ons mee op 17 december!

Voor ideeën of vragen kun je mailen naar:  

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.