MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtproeverij en Borrel (gecancelled)

  • 782 weergaven
  • 2 reacties

  • Nieuws

09-11-2017 22:55 uur: Tot onze spijt moeten we jullie mededelen dat wegens gebrek aan belangstelling de 'buurtproeverij en borrel' niet kan doorgaan.  Wellicht proberen we in december nog een keer een borrel te organiseren.


Beste bewoners van het Spijkerkwartier,

Ruim een half jaar geleden zijn wij begonnen met ons restaurant aan de Spijkerstraat 3 (om de hoek bij Café Vrijdag). Biologisch vlees, vegetarisch en lokale samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt lekker bij ons komen eten, maar afhalen is zeker mogelijk. En voor u als bewoner van het Spijkerkwartier doen we graag een stapje extra ... we bezorgen nl. gratis vanaf 2 personen.

We willen u (ook al bent u wellicht al geweest) graag kennis laten maken met ons menu en nodigen u hierbij uit om vrijdag 10 november met ons te borrelen van 19-21 uur (zie ook de agenda). Wij verzorgen de gratis hapjes uit ons menu deze avond en we horen graag uw op- of aanmerkingen.

We verzoeken u zich aan te melden (naam + aantal personen) via , dan zorgen wij voor voldoende hapjes. Tot 10 november!

Smakelijke groeten van Tomas en Harold.

Deel dit bericht!

Reacties

Egbert Bouwhuis
10 november 2017

Als je nog geen datum hebt, dan misschien is dat een idee voor 21 december, te combineren met de optocht, voor mensen (alle deelnemers aan de optocht) die vooraf even wat willen eten bij jullie?

Erik Vos
16 november 2018

Hallo redactie van deze site. Dit bedrijf bestaat hier niet meer.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.