Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Buurtverbinders
26 februari 2015

2000 euro subsidie op groen gas HRe-ketelIs uw ketel aan vervanging toe? Wilt u lagere energielasten? Kom naar de informatieavond op 3 maart om 19.00 uur op het stadhuis van Arnhem.

Op dinsdagavond 3 maart van 19.00 tot 21.00 uur organiseert de Provincie Gelderland, in samenwerking met de Gemeente Arnhem en Rijn IJssel Energie Coöperatie, een informatieavond. Tijdens deze avond worden inwoners geïnformeerd over de nieuwe subsidieregeling van de Provincie voor innovatieve CV ketels op groen gas. De bijeenkomst vindt plaats in de burgerzaal van het Arnhemse stadhuis. Wethouder Kok van milieu verricht de aftrap voor de avond.

Een HRe-combiketel is een hoogrendementsketel die naast warm water voor de verwarming van uw woning tegelijkertijd ook stroom opwekt. Het gas voor het opwekken van deze stroom is groen gas afkomstig van biogas producenten in Nederland. Op deze manier maakt u zelf groene stroom in het stookseizoen. Hiermee kunt u tot wel 100% van uw elektriciteitsverbruik afdekken. Uw elektriciteitsrekening wordt hierdoor een stuk lager. De HRe ketel is met name financieel interessant voor huishoudens met een gasverbruik vanaf 2000 kuub per jaar.

Kunt u niet wachten en wilt u alvast wat informatie inzien? Kijk dan op www.mijngroenethuiscentrale.nl en op www.subsidiegroengaswkk.nl.

Programma informatieavond HRe ketel op groen gas

3 maart burgerzaal stadhuis Arnhem

19.00 uur Inloop met koffie en thee

19.30 uur Welkom door Henk Kok, wethouder gemeente Arnhem

19.40 uur Inleiding door Jan de Wit, directeur Rijn en IJssel Energie Coöperatie

19.50 uur Subsidieregeling provincie Gelderland HRe-ketels door Sjef Michels, Avalon

20.00 uur Presentatie HRe-ketel door Marco Bijkerk, Remeha

20.30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

21.00 uur Afsluiting

Deel dit bericht!

Reacties

Frans Tak
2 maart 2015

Het is wel een manier om voorlopig vast te blijven zitten aan gasgebruik. Denk daar ook even over na alvorens te investeren.

Egbert Bouwhuis
19 april 2017

19apr2017 - Europa is druk bezig met de leveringszekerheid van aardgas, bericht van de NL-markt-toezichthouder: acm.nl/nl/publicaties/publicatie/17136/T...

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.