Mijnspijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

1 april 2017 Open Dag Het LeerLokaaLOpen dag 1 april 2017

Wil je tassen leren maken of leer bewerken? Kom dan naar de open dag van het LeerLokaaL op zaterdag 1 april aanstaande. Potentiele tassenmakers en andere geïnteresseerden kunnen met cursisten en docenten van gedachten wisselen en zien wat er zoal gemaakt wordt tijdens de opleiding, cursussen en workshops.  Er wordt ook een mini workshop ‘clutch’ maken gehouden en een mini workshops kantafwerking. Tevens zijn er diverse demo’s van workshops en modules te zien. Waaronder de opzet van de lessen design tijdens de jaaropleiding, ambachtelijk leer bewerken en leer herkennen. 

Verder is er een overzicht van tassen gemaakt door (ex)cursisten te zien. Een deel van die tassen is ook te koop tijdens deze expositie.


Programma Open Dag

- Tassenshow van (ex)cursisten

- Demo Ambachtelijk Leerbewerken

- Demo techniek Rits Rondom

- Mini workshop Clutch Maken

- Mini workshop kantafwerking

- Leer herkennen

- Cursisten aan het werk

- Maak kennis met onze docenten

- Uitgelicht: design tijdens de jaaropleiding

- Machine-instructie mmv ANDREVO Amsterdam

- En speciale aanbieding in de winkel


Zaterdag 1 april 2017, Open dag, LeerLokaaL. Deuren open van 11.00 tot 17.00. 

Adres: Emmastraat 73, 6828 HD Arnhem.


Het LeerLokaaL

Het LeerLokaaL is een atelier voor leerbewerking bedoeld om mensen met interesse in mode, design en in het bijzonder leerbewerking samen te brengen. We doen dat door onderwijs te bieden in verschillende vormen en het bieden van een platform voor professionele producties van tassen en accessoires. Per kwartaal leren bij Het LeerLokaaL een kleine honderd mensen het vak van tassen maken. De opleiding is CRKBO erkend en ook het bedrijfsleven weet haar weg te vinden in de vorm van bij – en nascholingstrajecten. We zijn gevestigd in een historisch en monumentaal pand in de dynamische Arnhemse wijk, het Spijkerkwartier.

Naast onderwijs biedt het LeerLokaaL ook allerhande fournituren leer en benodigdheden om tassen en accessoires te kunnen maken. Zowel in de shop naast de volledig ingerichte ateliers als met een webshop.Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.