Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Nieuws:

Talentcoach: Coaching voor minima

Liesbeth Groen-Gitz
19 juni 2017

Wat je positieve aandacht geeft groeit. Dat is het uitgangspunt van Talentcoach. Somswil je mee doen maar ben je niet meer in staat om de negatieve participatiespiraal waarin je zit te doorbreken. Dan heb je iemand nodig die er voor jou is.

Talentcoach kiest een andere route dan de gemiddelde coach. Geen nadruk op alle problemen die je hebt, daar ben jij je meestal al goed bewust van. Maar een positieve aanpak! Het besef dat ieder mens talenten en kwaliteiten heeft, is ondergesneeuwd. Vaak weten mensen al jaren niet meer hoe ze zich op een positieve toekomst moeten richten.  

Herken jij jezelf hierin? 

Talentcoach coacht minima die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding met een duidelijke doel, vanuit een positieve benadering.  Talentcoach doet dit niet zelf maar koppelt minima aan professionals uit het bedrijfsleven voor een ontwikkeltraject van 6 maanden. Eenmalige bijdrage voor de minima is 25 euro (of heb jij iets te bieden vanuit jouw talent?).

Ben jij minima, wil je een stap zetten op de participatieladder? Wil je in gesprek met een coach die met jou gaat kijken naar jouw talenten en mooie kanten? Ben je tussen de 25-55 jaar en woon je in Arnhem?

Dan hebben wij wellicht de juiste coach voor jou! Want iedereen verdient een kans. Heb jij interesse? Meld je dan aan voor 26 juni!!

Kijk voor meer informatie op www.talentcoach.nl en meld je aan via deze link: http://www.talentcoach.nl/ik-zoek-een-coach/

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt ยป