Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Nieuws:

Kinderdagverblijf ’t Koetshuisje officieel geopend

Koetshuisje Arnhem
16 april 2018 , 643x gelezen

Op zaterdag 14 april jongstleden is ’t Koetshuisje aan de Geert Grootestraat in Arnhem officieel geopend door de kinderen van dit kleinschalige kinderdagverblijf.  Met de slogan ‘Kwaliteit door kleinschaligheid’ geven de initiatiefnemers Walter Hardenberg en Betsy van de Grift direct aan wat er zo uniek is aan dit nieuwe kinderdagverblijf in Arnhem.

Met plaats voor 12 kinderen kan ’t Koetshuisje met recht kleinschalig worden genoemd, maar is de kwaliteit die er wordt geboden in vele opzichten hoger dan dat bij  grote organisaties het geval is. Mede-eigenaar Betsy van de Grift is een bekende auteur van opvoedkundige pedagogische boeken en heeft speciaal voor ’t Koetshuisje de pedagogiek van de rijke leeromgeving geschreven. Maar ook qua automatisering is het Koetshuisje up to date met een speciale app voor de communicatie met ouders.

Mede-eigenaar Walter Hardenberg is met name verantwoordelijk geweest voor de inrichting van het kinderdagverblijf en de verdere conceptontwikkeling. Met zijn concept ’Villa Petit Paradis’, dat in 2013 en 2017 is uitgeroepen tot beste kinderdagverblijf van Nederland, had hij al eerder bewezen hierin een specialist te zijn.

Het pand van ’t Koetshuisje is een schattig monumentaal gebouwtje dat in het verleden onderdak bood aan de hoefsmid, maar nu dus een huiselijke sfeer biedt aan baby’s, dreumesen en peuters.

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt »