Menu

Nieuws:

GASTVRIJ SPIJKERKWARTIER op 3 november

Franske Brandt, (VOS - St. Verenigde Ondernemers Spijkerkwartier -)
26 oktober 2018

GASTVRIJ SPIJKERKWARTIER op zaterdag 3 november laat je nog meer genieten van het Spijkerkwartier

Verschillende ondernemers zetten op zaterdag 3 november hun deuren wagenwijd open en organiseren iets extra’s om het Spijkerkwartier nog gezelliger te maken. Kinderen kunnen bij Novabikes hun fietsband leren plakken, een slager en kaaswinkel organiseren een proeverij op de stoep en een kapsalon in de Driekoningenstraat laat haar vintage haar&opsteek-kunsten zien waarna de modellen op de foto gezet worden in de pop-up fotostudio maar er gebeurt nog veel meer die dag.

Dus shop, speel, ruik, doe mee, proef en laat je verrassen tijdens Gastvrij Spijkerkwartier of score alvast je Sinterklaas en Kerstinkopen.

Weet je dat er heel veel te beleven is in het Spijkerkwartier? Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen, voor een muziekinstallatie, een fotocamera, je tattoo, telefoon, je wasmachine, een monopolyspel, een bos rozen, je nieuwe matras, een postzegel, baklava, een nieuwe kapperscoupe, een cadeau, een mountainbike, een goede whisky, lokaal biertje, een hapje eten en nog veel meer.

Spijkerkwartier Arnhem
Het Spijkerkwartier is een wijk met veel verborgen schatten. De wijk grenst direct aan het Arnhemse centrum. In de winkelstraten zijn vele speciaal- en ambachtszaken gevestigd waar de ondernemer nog zelf in de winkel staat. De cafés en restaurants behoren tot de places to be in Arnhem.

Facebookpagina
Op de Facebookpagina van de Steenstraat vind je een overzicht van de deelnemende ondernemers en hun activiteiten. Het event wordt mogelijk gemaakt door VOS en de deelnemende ondernemers in het Spijkerkwartier.Reacties

Maarten 3 november 2018
@Linda, ik ben n.l. gestopt met FB, vanwege Mark S., en wil toch graag op de hoogte zijn..
Linda 28 oktober 2018
Wel en leuk initiatief trouwens!
Linda 28 oktober 2018
O ja, nu kan ik een eindje kijken zonder steeds helemaal de pop-up dat ik me moet registeren in beeld te krijgen.
Franske 28 oktober 2018
Dat is merkwaardig je zou toch alle openbare berichten moeten kunnen zien op de tijdlijn https://www.facebook.com/Steenstraat/
Linda 28 oktober 2018
Zonder account kom ik dan ook niet verder dan de poster...
Franske 28 oktober 2018
Zoals vermeld Linda, op social media zoals de facebookpagina en ook op de instagramaccount van de Steenstraat. Maar je herkent de ondernemers die meedoen aan de poster op hun raam of deur.
Linda 28 oktober 2018
Waar kan je die informatie vinden zonder Facebook?
Bekijk meer nieuws in de buurt ยป