Menu

Nieuws:

De actieve club Arnhem

Natalia Zijlstra
9 februari 2018

" De actieve club Arnhem" 


OPROEP


Ik ga een club van mensen starten genaamd "De actieve club Arnhem", want velen van ons willen leuke en leerzame dingen doen. Dit zijn nieuwe en nuttige dingen in ons leven. "De actieve club Arnhem" is er om de wereld een betere plek te maken. Om iets goeds te doen voor een ander of voor onze omgeving. "De actieve club Arnhem" maakt het leuker om deze dingen samen te doen en samen interessante dingen te bezoeken of te onderzoeken.


Om dit uit te voeren wil ik ideeen en dromen hierover samen brengen.


De club is een non-profit organisatie die bestaat om vriendschap en samenwerking tussen vrouwen en mannen van alle nationaliteiten te bevorderen of te initiëren. In onze stad zijn er veel interessante en internationale mensen. Ieder kan een unieke geschiedenis vertellen (zoals over de eigen achtergrond). Hier kunnen we vooral mooie, onvergetelijke avonden van maken.


Actief en Samen zijn twee belangrijke kernwoorden van de club. De club kan verschillende activiteiten hebben zoals: museum of concertbezoek, koken, cultuur/geschiedenis (van Arnhem maar ook breder, internationaal), boeken, dans, muziek, kunst, kinderen, talen, sport, tuinieren, vrijwilligerswerk, liefdadigheid. Heel breed nog. Ik ben nu vooral op zoek naar mensen (mannen en vrouwen) die hier over met mij van gedachten willen wisselen. Ook zou ik graag willen weten waar nog meer behoefte aan is. De coördinator van deze unieke club is Natasja Brodyak. Mevrouw Natasja woont al meerdere jaren in Arnhem. Voorheen had ze een geweldige ervaring in het internationale gemeenschap werk. Ze was lid van één van deze clubs.


Wilt u samen met Natasja meedenken over het opzetten van deze club in Arnhem? Stuur dan een e-mail: actieveclub@gmail.com of kom even naar de Lommerd en laat je naam achter voor Natasja.

Het idee is om eerst een vrijblijvende kennismaking te organiseren en van daaruit verdere stappen te maken. Lijkt het u leuk om dit samen met haar dit op te zetten of hier over mee te denken of deel te nemen, neem dan contact op!

Reacties

Bekijk meer nieuws in de buurt ยป