Menu

Nieuws:

Buurtproeverij en Borrel (gecancelled)

Harold Ghurahoo, (Dogs of Arnhem)
9 november 2017

09-11-2017 22:55 uur: Tot onze spijt moeten we jullie mededelen dat wegens gebrek aan belangstelling de 'buurtproeverij en borrel' niet kan doorgaan.  Wellicht proberen we in december nog een keer een borrel te organiseren.


Beste bewoners van het Spijkerkwartier,

Ruim een half jaar geleden zijn wij begonnen met ons restaurant aan de Spijkerstraat 3 (om de hoek bij Café Vrijdag). Biologisch vlees, vegetarisch en lokale samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt lekker bij ons komen eten, maar afhalen is zeker mogelijk. En voor u als bewoner van het Spijkerkwartier doen we graag een stapje extra ... we bezorgen nl. gratis vanaf 2 personen.

We willen u (ook al bent u wellicht al geweest) graag kennis laten maken met ons menu en nodigen u hierbij uit om vrijdag 10 november met ons te borrelen van 19-21 uur (zie ook de agenda). Wij verzorgen de gratis hapjes uit ons menu deze avond en we horen graag uw op- of aanmerkingen.

We verzoeken u zich aan te melden (naam + aantal personen) via info@dogsofarnhem.nl, dan zorgen wij voor voldoende hapjes. Tot 10 november!

Smakelijke groeten van Tomas en Harold.

Reacties

Erik 16 november 2018
Hallo redactie van deze site. Dit bedrijf bestaat hier niet meer.
Egbert 10 november 2017
Als je nog geen datum hebt, dan misschien is dat een idee voor 21 december, te combineren met de optocht, voor mensen (alle deelnemers aan de optocht) die vooraf even wat willen eten bij jullie?
Bekijk meer nieuws in de buurt »