Het fenomeen Bruno Gröning

Details

Zaterdag 30 september 2023 van 11:00 tot 17:00 uur
Over 5 dagen
Germanenlaan 360
7312 JJ Apeldoorn, Nederland

 Al 20 jaar raakt deze film de harten en laat zien wat toen gebeurde, ook nu nog mogelijk is. 

De documentaire: “Het fenomeen Bruno Gröning - op het spoor van de wondergenezer”

In 1949 staat in Duitsland de naam “Bruno Gröning” op alle voorpagina’s van de kranten. Overal waar hij verschijnt, wordt hij omringd door zieken van over de hele wereld, zelfs uit de Verenigde Staten, met maar één wens: weer gezond worden. Voor sommigen is hij een wondergenezer, terwijl anderen hem op alle mogelijke manieren bestrijden. Maar de genezingen vinden plaats. 

De documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning” toont de buitengewone gebeurtenissen van die tijd. Originele documenten, interviews met getuigen uit die tijd en speelfilmscènes maken de film tot een indrukwekkende belevenis. Maar het is meer dan een documentaristische terugblik. Veel mensen berichten dat ze tijdens het kijken van de film een bepaalde energie voelen, of zelfs dat hun pijn verdween na het zien van deze film... 

Reacties van kijkers: 

“Dit is een zeer indrukwekkende film die iedereen gezien moet hebben!” 

“Mijn hart heeft zich steeds meer geopend - ik heb de vreugde teruggevonden die ik als kleine jongen voelde!” 

“Het voelt alsof ik tussen hemel en aarde ben. Al mijn rugpijn is verdwenen!” 

“Sinds ik deze film heb gezien, is mijn leven totaal veranderd! Dat is nu zes jaar geleden! Ik ben genezen en mijn hart is vol vreugde. Ik ben oneindig dankbaar!” 

Ter gelegenheid van het 20-jarige jubileum zal deze film in september en oktober 2023 in meer dan 130 landen te zien zijn als onderdeel van een “wereldwijde lichtketting”. Ook in Nederland wordt deze film in meerdere steden vertoond. Er zullen vertoningen zijn in o.a. Amsterdam, Utrecht, Nijmegen-Lent, Apeldoorn, Arnhem, Enschede, Helmond, Beugen, Etten-Leur, Venlo, Roermond, Sittard en Gulpen. 

In Apeldoorn zal deze documentaire worden vertoond op zaterdag 30 september 2023, van 11.00-17.00 uur (inclusief 2 pauzes) op de volgende locatie: Wijkcentrum Orca, Germanenlaan 360, 7312 JJ Apeldoorn. 

Verder is er op woensdag 18 oktober 2023 om 19.30 uur in Wijkcentrum De Groene Hoven, Koninginnnelaan 280, 7315 EE Apeldoorn een lezing over “Een weg naar gezondheid van lichaam en ziel” en hoe u dit alles kunt toepassen voor uw eigen gezondheid. Deze twee activiteiten zijn los van elkaar te volgen. 

De toegang is voor beide activiteiten gratis, een vrijwillige gift is welkom. 


Reservering

Reservering voor de documentaire en/of lezing kan via tel. 06-24354254 of Een trailer is te zien op www.bruno-groening-film.org 


De organisatie is in handen van de Bruno Gröning-Vriendenkring. Meer informatie kunt u vinden op www.bruno-groening.org

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Sam Nabla
Sam heeft nog niets over zichzelf geschreven.