Details

Zaterdag 15 april 2023 van 10:00 tot 12:00 uur
Over 2 weken
Spijkerstraat 125, Arnhem

Op zaterdagmorgen 15 april organiseert Circulair Spijkerkwartier samen met wijkproject Spijkerkracht de maandelijkse opschoonactie.

Iedereen is welkom om een handje mee te helpen. Vanaf 9.45 uur inloop en van 10.00 tot 11.45  uur zijn we in de wijk. We verzamelen bij de loods achter DAZO 125 (ingang loods naast Nieuwe land 1).

We gaan op pad met grijpers, ringen, hesjes, bolderkarren en afvalzakken. Handschoenen zijn ook aanwezig.

Om 12.00 uur zijn we terug op de startlocatie en sluiten we de cleanup gezellig af met een lekkere NO Waste soep met brood.

Meegrijpen? Geef je op via  

Even aanmelden is wel handig, dan weten we hoeveel materiaal er nodig is.

Tot dan! En neem gerust je buurman of buurvrouw, je kind of kleinkind, vriend of partner, grootouder, zus of broer mee!

Deze opschoonactie wordt mogelijk gemaakt met steun van diverse partners uit het Spijkerkwartier en daarbuiten zoals de Blauwe Wijkeconomie, de Lommerd, de Dazo, Spijkerkracht, het BuurtGroenBedrijf, het Bewonersoverleg,  Groengroep Spijkerkwartier, Kinderwijkteam, Heel Arnhem Schoon, Sight Landscaping, gemeente  Arnhem, Jumpsquare Arnhem, biologische supermarkt Odin, COA en de Vrijwilligerscentrale met het project #Meedoen/Samen aan de slag en de provincie Gelderland.

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Circulair Spijkerkwartier
Circulair Spijkerkwartier realiseert nieuwe samenwerkingsverbanden op het gebied van hergebruik, recycling, upcycling, reparatie en kring...... Lees meer