Details

Zaterdag 21 mei 2022 van 15:30 tot 17:30 uur
Afgelopen

Voor alle deelnemers aan de vijf wormenhotels in het Spijkerkwartier en alle geïnteresseerden organiseert Circulair Spijkerkwartier op zaterdagmiddag 21 mei van 15.30 tot 17.30 uur een eerste feestje: Wormfest. Dit om te vieren dat er al 5 Wormenhotels in het Spijkerkwartier gerealiseerd zijn. Ieder met een eigen community die hun eigen GF 'afval' lokaal en duurzaam composteren in hun eigen straat.
Het eerste wormenhotel is gerealiseerd op het Oude Land in april vorig jaar, dus nu alweer een jaar geleden. De laatste is geplaatst in januari van dit jaar in de Thiemestraat. Het feestje zal plaats vinden in de DAZO loods (daar waar de wormenhotels gebouwd zijn) en voor een deel op het Oude Land (daar waar het pionieren begon).
We gaan terugblikken, kennis vergaren en delen. Er is een activiteit voor de kinderen en na afloop kletsen we gezellig na.
Voor vragen en opgeven:

Over de organisator

Circulair Spijkerkwartier
Circulair Spijkerkwartier realiseert nieuwe samenwerkingsverbanden op het gebied van hergebruik, recycling, upcycling, reparatie en kring...... Lees meer