Details

Maandag 11 oktober 2021 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen

Gratis online bijeenkomst op 1 november, 19.30 – 21.00 uur

Direct aanmelden

In Arnhem hebben ongeveer 70 inwoners een fijnstofmeter aan hun huis hangen. Al die meters genereren data. Maar wat leveren die data nou eigenlijk op? Wat kun je eruit aflezen? En wat ook niet? 

Voor wie?

De avond is bedoeld voor deelnemers aan het Burgermeetnet Arnhem. Ook alle andere inwoners met een (zelfgebouwde) fijnstofmeter aan hun woning zijn van harte welkom. Voorwaarde is wel dat de fijnstofmeter aangesloten is op het meetnet van het RIVM samenmeten.nl of op het meetnet van Sensor.Community.

Programma

Om resultaten inzichtelijk te maken heeft het RIVM het instrument 'Samen Analyseren' ontwikkeld. Op deze avond zal het RIVM uitleggen wat je hiermee kunt en wat ook niet. Ook gaan we kijken naar de resultaten in de gemeente Arnhem. Tijdens de bijeenkomst gaan deelnemers ook zelf met Samen Analyseren aan de slag. 

Datum en tijd

1 november 2021, van 19.30 - 21.00 uur. 

Aanmelden

Je ontvangt na aanmelding een bevestiging in je mailbox met daarin een link om deel te nemen aan de online bijeenkomst. 

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Arnhem in samenwerking met Natuur en Milieu Gelderland. De bijeenkomst is onderdeel van het project Schone Lucht Arnhem. Meer informatie over het project is te lezen op Natuur en Milieu Gelderland

Over de organisator

Spijkerbrigade
De Spijkerbrigade is het dagelijks bestuur van het Bewonersoverleg Spijkerkwartier. Onze taken zijn o.a.:- organiseren en voorbereiden va...... Lees meer