Informatieavond: 'De zin en onzin van de warmtepomp'

Spijkerenergie

25 weergaven
Details
Donderdag 5 november 2020 tussen 20:00 en 21:15
Over 8 dagen

Is een warmtepomp nu wel of geen oplossing als vervanging van de CV ketel in de typische Spijkerkwartier woningen? Welke extra maatregelen moeten er genomen worden om een warmtepomp goed te laten werken? Tijdens de informatieavond van ‘De zin en onzin van de warmtepomp’ willen wij jullie alle belangrijke inhoudelijke informatie geven om te kunnen bepalen of verdere verkenning zin heeft.


Recentelijk verbouwden bewoners uit de Spoorwegstraat hun woning uit begin 1900. In samenwerking met hun architect hebben zij hun huis voorbereid op de installatie van een warmtepomp.


Tijdens de informatieavond ‘De zin en onzin van de warmtepomp’ delen de bewoners en de architect hun ervaringen over deze renovatie. Hoe hebben zij het aangepakt. Welke keuzes hebben ze moeten maken, welke obstakels zijn ze tegengekomen, de voordelen en comfort die ze op dit moment ervaren, en wat ze achteraf gezien anders aan zouden pakken.


Er zal deze informatieavond ook aandacht besteed worden aan de technische aspecten van de warmtepomp.


Voor iedereen die bijvoorbeeld benieuwd is naar de verschillende soorten warmtepompen en hun specificaties, hoe de warmtepomp werkt of hoe hoog het stroomverbruik is: er zal deze avond een waterpomp leverancier aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden.


De informatieavond zal plaatsvinden op donderdag 5 November 2020.
We starten om 20:00 en verwachten om 21:15 klaar te zijn.


In verband met corona zal deze informatieavond alleen via Zoom bij te wonen zijn. Heb je geen ervaring met Zoom, geen probleem. Laat het weten en we helpen je op weg!


Aanmelden kan door te mailen naar


Tot dan!

Over de organisator
Spijkerenergie
Spijkerenergie heeft als doel het besparen en duurzaam opwekken van energie in het Spijkerkwartier. Wij willen bewoners inspireren en sti...... Lees meer