Cusrus Houtsnijkunst

BoostArnhem

61 weergaven
Details
Dinsdag 22 september 2020 tussen 12:00 en 14:00
Afgelopen
Driekoningendwarsstraat 30, Arnhem
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag en donderdag tot en met 8 oktober 2020

 In Boost bieden we allerlei activiteiten aan voor Nederlanders en vluchtelingen. Samen leren en samen plezier maken is nog nooit zo leuk geweest als met onze nieuwe cursus houtsnijkunst. Onder de inspirerende leiding van onze expert en ambachtsman, Ahmad Alharbali, kun je leren over de verschillende soorten hout, het gebruik van gereedschappen en hoe je een ontwerp kunt maken en uitvoeren. Een bijzondere kans, want dit mooie ambacht komt nog maar nauwelijks voor in Nederland!
In 5 lessen kun je vanaf dinsdagmiddag 8 september deelnemen in een groep van maximaal 3 cursisten. Zo is er genoeg aandacht om iedereen persoonlijk te begeleiden en kunnen de coronamaatregelen in acht worden genomen. Op donderdagmiddag 10 september zal er een tweede groep starten. De lessen zijn op beide middagen van 12.00 – 14.00 uur.
Kosten bedragen 50 euro voor 10 lessen; materiaalkosten (hout) komen hier nog bij. Speciaal gereedschap is aanwezig. Het kan zijn dat je op een later tijdstip zelf materiaal wilt aanschaffen en meebrengen, dat mag natuurlijk.
Enthousiast geworden? Geef jezelf op door een berichtje via Messenger op onze facebook pagina te sturen of mail naar: .

Zie verder ook bij berichten

Over de organisator
BoostArnhem
Boost Arnhem is een ontwikkel- en ontmoetingsplek voor en door vluchtelingen in samenwerking met Nederlanders... Lees meer