Bijeenkomst verplaatst naar 13 mei i.v.m. Corona virus - Heb jij een warm hart voor duurzaamheid en wil je je laten inspireren door een florerende lokale gemeenschap in je eigen wijk? “The Change of tomorrow starts today!”

Houwke Ong

Details

Donderdag 19 maart 2020 van 19:00 tot 22:00 uur
Afgelopen
Spijkerstraat 125, Arnhem

Jij kunt het verschil maken! Deze avond helpt jou inspiratie op te doen, en een community van gelijkgezinden te creëren. Op de avond krijg je zoveel energie dat jij het verschil kan maken, nee gáát maken! Op welk gebied dan ook. Of het nu op het gebied van onderwijs, zorg, huisvesting, energie, of lokale samenwerkingsverbanden gaat.

Houwke (medeoprichter van het Arnhems Hert): “Na het zien van de film Tomorrow raakte ik geïnspireerd. Ik kan zelf het verschil maken!”

Wil jij óók geïnspireerd worden? En wellicht hét verschil gaan maken in jouw wijk? Samen met gelijkgezinden? Laat je woensdagavond 13 mei (was: donderdagavond 19 maart) om 19.00 in het Spijkerkwartier inspireren: “The change of tomorrow starts today!”.

Inschrijven en meer informatie: https://arnhemshert.nl/2020-03-19-spijkerkwartier-community-inspiratieavond.

Over de organisator

Houwke Ong
Arnhems Hert is een community van lokale inwoners, organisaties én ondernemers, die gezamenlijk een positieve impuls willen geven aan een...... Lees meer