MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

MetroPodium Filomena Croce & Rocco Romano Duo

  • 35 weergaven

  • zaterdag 15 februari 2020
  • Tussen 21:30 en 23:00
  • Steenstraat, 6824 BC Arnhem, Nederland

Filomena Croce & Rocco Romano Duo 

Het duo  speelt op een ontspannen en speelse manier een  brede collectie Bossa Nova klassiekers en jazzstandards.

Filomena Croce is een Italiaanse zangeres die momenteel in Rotterdam woont. Als Master of Music in Jazz & Pop Voice aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle treedt Filomena op met diverse duo's en bands over de hele wereld in theaters, clubs en Festivals zoals het London Jazz Festival in het Verenigd Koninkrijk en Tomorrowland in België. In oktober 2019 trad ze op met een meervoudig Grammy-winnend orkest, het Metropole Orkest, in de Ziggo Dome Arena in Amsterdam.

Rocco Romano is een Italiaanse gitarist en componist die in 2019 is afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Tijdens zijn jaren als muziekstudent bezocht hij de Berklee School of Music in Boston, won hij een wedstrijd voor jonge jazzmuzikanten georganiseerd door het Locomotive Jazz Festival en trad hij op in verschillende muziekfestivals zoals NorthSea Jazz, MusicMeeting, Lowlands, Make-it Jazz, en meer.


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.