We zijn er weer! Opschoon ochtend in het Spijkerkwartier

BuurtGroenBedrijf

183 weergaven
Details
Zaterdag 25 januari 2020 tussen 10:00 en 12:30
Afgelopen
Spijkerstraat 125, Arnhem

In januari is er weer een opschoonactie om het Spijkerkwartier zwerfvuilvrij te maken. Om 12 uur afsluiting met soep en brood. 

Germa Huijbers is gastvrouw en ontvangt je als vanouds! Om 10.00 uur verzamelen in de DAZO 125 (Spijkerstraat 125). De biologische/fair trade koffie en thee wordt aangeboden door Milieudefensie Arnhem. Daarna gaan we op pad met hesjes, grijpers en afvalzakken. Er zijn eventueel ook handschoenen aanwezig. Om 12.30 uur maken we een groepsfoto met de oogst (en wegen die!) en sluiten we af onder het genot van een overheerlijke soep met brood van Marike Brüggemann. Deze soep van ‘no-waste’ producten van de Odin is mogelijk gemaakt met een bijdrage uit de Burgerkrachtsubsidie van de gemeente Arnhem. 

 Meegrijpen? Kom gewoon langs!

Even aanmelden is wel handig, dan weten we hoeveel materieel we moeten klaarzetten. Aanmelden kan bij:

 Neem gerust je buurman of buurvrouw mee! 


Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Milieudefensie Arnhem, Burgerkracht gemeente Arnhem, Sight Landscaping en het BuurtGroenBedrijf. 

Over de organisator
BuurtGroenBedrijf
Het BuurtGroenBedrijf is een sociaal wijkbedrijf van, voor en door bewoners die zelf eigenaarschap willen nemen over de kwaliteit van hun...... Lees meer