Garden Sessions Kika Sprangers Ensemble Human Traits Tour toegang gratis!

grand cafe metropole

Details

Zondag 8 december 2019 van 16:00 tot 18:30 uur
Afgelopen
Steenstraat
Arnhem, Nederland

KIKA SPRANGERS LARGE ENSEMBLE “HUMAN TRAITS” Tour

Line-up

Kika Sprangers - saxen

Anna Serierse - vocalen

Koen Schalkwijk - wurlitzer

Alessandro Fongaro - contrabas

Willem Romers - drums


In een wereld waar anonimiteit nauwelijks nog bestaat zijn we verder vanelkaar verwijderd dan ooit tevoren. Een dinertafel is zelden nog gezien zonder telefoon naast het bord, zonder internetconnectie zijn we in paniek, en we weten niet meer naast wie we in de trein zaten deze morgen. 

Het project ’Human Traits’ maakt je bewust van de huidige status quo en zegt: “Je kunt  je met ieder ander verbinden, zolang je diegene maar durft aan te kijken”.  Saxofonist Kika 

Sprangers(1994)presenteert haar nieuwe album “HumanTraits”, een reeks portretten van persoonlijke karakters die muzikaal wordt vertolkt door haar Large Ensemble. 

In 2018 tourde Sprangers met haar ensembles als Young Vip door Nederland en stond ze op het North Sea JazzFestival. Daarnaast won ze de prijs voor ‘beste arrangement’ op het internationale B-jazz Contesten speelde ze met haar kwintet in Indonesië en China.

Over de organisator

grand cafe metropole
Grand Cafe Metropole Arnhem is een uniek authentiek café in Jugendstil stijl dichtbij het centrum en bioscopen en theaters. Het sfeervoll...... Lees meer