MijnSpijkerkwartier.nl

Inloggen of inschrijven

Vijf mensen, vijf verhalen“Lampje erop!” is een bijzondere avond uit in de december-maand. Op speelse, creatieve en warme wijze brengt Wendelien Wouters persoonlijke verhalen verrassend en dichtbij.

5 PERSOONLIJKE VERHALEN

Vijf mensen… vijf verhalen over hun onvergetelijke jaar!

Sandy kreeg in 2019, na vijftien jaar met 1 borst, een nieuwe borst. En, als kers op de slagroom, een nieuwe tepel. Met haar twee “nieuwe borsten”, kreeg ze ook haar zelfvertrouwen terug.

Howard moest 2 weken voor de première een rol overnemen in de musical De Tweeling. Hij was jarenlang “reserve-acteur” in grote producties en maakte in 2019 een solovoorstelling over zijn overdenkingen in de kleedkamer.

Boaz reisde in 2019 een half jaar de wereld over en kwam in 93 verschillende auto’s vanuit Iran liftend thuis.

Lizette verloor in 2019 haar moeder en ontdekte hoe je jezelf en de ander werkelijke troost kan bieden, zonder oppervlakkige oplossingen.

Anneke stuurde eind vorig jaar haar omgeving het appje “Ik ben er even niet. Ik ben overreden door een graafmachine.” In 2019 revalideerde ze en richtte haar leven opnieuw in.

Locatie: Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.